top of page

Jobber

RVTS e-læring for helsesykepleiere

RVTS e-læring for helsesykepleiere

Nettsider, Grafisk design, E-læring, Brosjyre, Illustrasjon

Vi har i samarbeid med RVTS (Regionale ressurssentre om vold, traumatisk stress og selvmordsforebygging) laget en e-læring for å øke helsesykepleieres kompetanse om sunn seksualitet og bekymringsfull og skadelig seksuell atferd hos ungdom i alderen 13-19 år.

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen

Grafisk design, Foto

Vi har fått gleden av å jobbe med Oi! Trøndersk mat og drikke i forbindelse med Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen. Vårt bidrag har vært mangfoldig og årets festival slo alle rekorder!

RVTS brosjyrer

RVTS brosjyrer

Grafisk design, Illustrasjon, Animasjon

I fjor var 108 millioner mennesker drevet på flukt fra hjemmene sine på grunn av konflikt, vold eller forfølgelse. Det er dessverre det høyeste tallet som noen gang registrert. Mange som flykter, sliter med traumer, blant annet etter å ha opplevd krig. For RTVS Midt har vi laget brosjyrer på norsk, persisk, fransk, russisk og ukrainsk.

Stokkøya Strandhotell, nye nettsider

Stokkøya Strandhotell, nye nettsider

Nettsider, Foto

Stokkøya Strandhotell i Åfjord kommune har fått mye nasjonal og internasjonal oppmerksomhet for arkitekturen, maten og fokuset på miljø og bærekraft. Vi har laget nye nettsider for Stokkøya som har som skal vise frem dette, og gi deg lyst til å besøke Stokkøya.

Sit 75-årsjubileum

Sit 75-årsjubileum

Grafisk design, Logo, Profil

Studentsamskipnaden i Trondheim, Ålesund og Gjøvik - for mange kjent som Sit, fyller hele 75 år i år! Gratulerer med jubileumsåret til en av de flotteste jubilantene vi vet om! Fra gjengen i Sit fikk vi i oppdrag å lage en egen profil som var høytidelig, og samtidig var ungt og lekent.

Miljøpakken, kampanje

Miljøpakken, kampanje

Kampanje, Foto

Varmerekordene slås dessverre til havs og på land. Tiltakene for å bremse er store og mange. De er internasjonale, nasjonale og ikke minst lokale. Miljøpakken er blant våre viktigste lokale tiltak, og vi har laget en kampanje som skal minne oss på dette.

Rekrutteringskampanje for Trondheim Røde Kors

Rekrutteringskampanje for Trondheim Røde Kors

Kampanje, Foto

Det finnes mange drømmekunder for en gjeng som oss! Trondheim Røde Kors er definitivt en av dem. Vi fikk i oppdrag å lage en kampanje som skulle rekruttere flere frivillige til Trondheim Røde Kors.

Filmer og illustrasjoner for St. Olavs hospital

Filmer og illustrasjoner for St. Olavs hospital

Film, Animasjon, Illustrasjon

Vi har hatt et større prosjekt for St. Olavs hospital, avdeling Nidaros DPS (Distriktspsykiatrisk senter). Denne delen av jobben gikk ut på å lage illustrasjoner og filmer som kunne skape gjenkjenning hos folk som strever med sosial fobi, panikkangst eller moderat depresjon.

Barnehageveileder for RVTS

Barnehageveileder for RVTS

Nettsider, E-læring

Vi har i samarbeid med RVTS laget en barnehageveileder i PDF- og e-læringsformat for barnehageansatte. Formålet med barnehageveilederen er å bidra til kompetanseheving om barns seksualitet, samt sunn og skadelig seksuell atferd blant barn.

Se et utvalg av våre jobber

bottom of page