top of page

Hva er bakom Framom?

Framom er et kreativt byrå, med god peiling på kommunikasjon og markedsføring. Vi er en blanding av bransjeveteraner og ferskinger. Hva vi kan er summen av det vi har laget, og ønsket om å lage ting enda bedre. Vi setter vår ære i å være faglig oppdaterte og tar gjerne en utfordring - læringskurven vår er bratt.

 

Vi er tre formgivere, to konseptutviklere, et techhode og en prosjektleder. På kontoret har vi rigget tre ekstra plasser, for vi vil gjerne vokse. Vi leverer kampanjer og kommunikasjon i alle flater. Vi har god erfaring med kommunikasjonsstrategier, grafisk design og nettløsninger. Dersom du har behov vi ikke kan dekke in-house, har vi faste og flinke underleverandører vi samarbeider med. Men, hvis du skal ha snekra en utedo med innvendige slyngplanter som synger reklamebudskap når du bjeller i utedo-bjella – så gjør vi det selv. En kreativ utfordring takker vi aldri nei til!

 

Vi har lokale og nasjonale kunder. Vi har jobbet mye innen helsesektoren og i krysningen mellom kunst og kultur, og gitt råd til oppstartsbedrifter på dugnad.

  

Vi trives i hverandres selskap, og i kundenes. All kommunikasjon innen reklamefaget er kreativt arbeid og kreativitet er samarbeid. Det skal være gøy å jobbe med oss, det skal også gi merverdi. I Kjøpmannsgata 19 er det åpent hus, med ledig gjestepult for deg som trenger andre impulser en dag.

 

Framom er 7 personer med vokseambisjoner til 10. Vi er alle like i bedriften. Vi eier like mye, og lar nye ansatte få samme vilkår. Verdiene vi skaper, skaper vi nemlig sammen.  

 

Vi gleder oss til å jobbe med deg!

Nils Heldal
Kreatør og ukentlig leder

nils@framom.no

Tel: 906 66 585

Solveig Berger
Gunn Larsen
Formgiver

gunn@framom.no

Tel: 915 62 721

Vilde Tinmannsvik
Rådgiver og kreatør

vilde@framom.no

Tel: 400 39 102

Ketil Enoksen
Christel Hustoft
Gudrun Qvenild
Økonomiansvarlig og Prosjektleder

gudrun@framom.no

Tel: 986 28 427

bottom of page