top of page

Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen

Fra 03. - 05. august var det full fres på torvet i Trondheim, da Trøndersk Matfestival og Bryggerifestivalen gikk av stabelen. Vi i Framom er veldig stolte av å ha fått tatt del i disse fabelaktige arrangementene.

 

Festivalene er en gedigen kjærlighetserklæring til ølbryggere og lokale matprodusenter, med over 170 salgsboder fra 14 regioner og 30 ulike bryggerier med til sammen 400 forskjellige brygg.

 

Tallene for Trøndersk Matfestival kommer i neste uke, men Bryggerifestivalen har sluppet sine og de slo alle rekorder. I løpet av tre dager endte besøkstallet på 59 030 og omsetningen på 8,5 millioner kroner. Dette er et heftig hopp fra fjoråret – vi gratulerer med fantastiske resultater!

 

Vår rolle i dette har vært mangfoldig. Vi har laget arenaprofilering og kart til Matfestivalen, spillelister til Bryggerifestivalen, levert presse og PR-hjelp til begge festivalene og vært konferansier og debattleder under seminaret «Fra fôr til bord – våre spisevaner og planetens velferd».

 

Vi sier tusen takk til Oi! Trøndersk mat og drikke for at vi år etter år får være med på disse fantastiske arrangementene. Vi gratulerer med to utrolige flotte festivaler. Vi heier på dere og gleder oss til neste år!

Se et lite utvalg av det vi har levert her

Klikk for å se filmene

Illustrasjon DPS, depresjon
Illustrasjon DPS, sosial angst
Illustrasjon DPS, panikkangst

Depresjon

Sosial angst

Panikkangst

Klikk for å se filmene

Idé og konsept: Solveig Berger, Ketil Enoksen

Design: Ketil Enoksen, Solveig Berger

Ferdigstilling analoge uttak: Christel Hustoft

PR/Presse: Nils Heldal

Konferansier/debattleder: Nils Heldal

Spillelister: Nils Heldal

Prosjektleder: Gudrun Qvenild

bottom of page